Építészet

Az építészet számára értéktöbbletet adunk a hiteles adatokból fejlesztett épületinformatikával, a műemlékvédelemben pedig hozzájárulunk az épített értékeink védelméhez a valós állapotok rögzítésével. Támogatást adunk 3D műszaki nyilvántartó rendszerek fejlesztésével, speciális attribútumok hozzárendelésével. Az építészeti munkafolyamatok bármely szakaszát támogatni tudjuk a felméréseinkből származó adatok segítségével, legyen szó karbantartásról, energiagazdálkodásról, irányítási folyamatról.

Műemlékvédelem

ortofotó szolgáltatásKiemelt építészeti örökségeink megújításánál, mint amilyen a Várkert Bazár, folyamatában támogatjuk a tervezők munkáját a kívánt részletezettségű 3D modellel, vagy az építészeti szabványoknak, előírásoknak megfelelően elkészített homlokzatrajzokkal, falnézetekkel, alaprajzokkal, hossz- és keresztmetszetekkel.

Ortofotó dokumentációink a valós RGB színkódokkal és a részletgazdag építészeti motívumok megörökítésével fontos információkat hordoznak a hagyományos és sokszor pontatlan konvencionális megoldásokkal szemben.

A fentiek mellett látványtervekkel, animációkkal, 3D-ben nyomtatott makettekkel, mérések közben készített 360°-os panorámaképekkel lehetővé tesszük a virtuális bejárást úgy, hogy a tervező bármikor jelen lehessen a helyszínen.

Az építészet három dimenziójában biztosítunk mérnöktámogatást, ennek megfelelően a tervezéstámogatásban, az építési folyamat közbeni terv-tény ütköztetésben, valamint a projekt lezárultával a megvalósulási dokumentáció elkészítésében.