GeoSLAM ZEB-CAM - Pontfelhő fényképekkel

GeoSLAM ZEB-CAMGeoSLAM bemutatja ZEB-CAM add-on megoldását. ZEB-CAM integrálható a meglévő ZEB-REVO szkennerhez és lehetővé teszi képek rögzítését is, egyszerre a szkennelési adatokkal. Az integrált inerciális szenzoros ZEB-CAM pontosan szinkronizálja a rögzített képeket a pontfelhőbe.

Mark Reid, a GeoSLAM ügyvezetője a következőképp mutatta be az új fejlesztést: "A GeoSLAM-nél odafigyelünk a fogyasztók igényeire; míg sok felhasználónk elégedett a ZEB-REVO páratlan sebességével, egyszerű használatával és a kapott teljesítménnyel, többen szerettek volna kiegészítő, vizuális információt kapni a rögzített pontfelhőről. ZEB-CAM segítségével a ZEB-REVO használatával még több információk kapható a felmért területről.

ZEB-CAM egyszerűen integrálható GeoSLAM Desktop-al és támogatja 2D és 3D alaprajz képi megjelenítést.

 

Kérjen ajánlatot a következő linkre kattintva!

Ric Durrant, GeoSLAM műszaki igazgatója kiemelte: "Nem akartuk túlbonyolítani a ZEB-CAM megoldását és fontos szempont volt az is, hogy a teljes rendszer kompakt, könnyű és egyszerűen kezelhető maradjon. A moduláris megközelítésnek köszönhetően a ZEB-CAM gyorsan fel- és lekapcsolható, attól függően, hogy mi a felmérés célja. A megoldás egyszerűségének megtartása nehezebb, mint amilyennek látszik, de a végeredmény önmagáért beszél. "

GeoSLAM Desktop 2017 használatával a képek megtekinthetők a pontfelhőből. A vizsgált területre kattintva az összes megfelelő kép automatikusan megjeleníthető. Másik lehetőség pedig az, hogy a képeket vizsgálva megkereshetjük a szkennelési pozíciót.

Minta megoldás - alaprajz, pontfelhő, fotók

Kérjen ajánlatot a következő linkre kattintva!